MATY LIESENBORGS

Het was haar mama die  een paar jaar geleden vertelde dat ze het niet vreemd vond dat ze van  wenkbrauwen haar beroep heeft gemaakt, ze zag blijkbaar al heel jong wat wenkbrauwen doen met een gelaat. 

Na al die jaren is dit nog steeds haar grote kracht bij het plaatsen van micropigmentatie: je uitstraling een boost geven, zonder je te veranderen. Want elke natuurlijke haargroei is anders, elk gelaat is anders, elke klant heeft een eigen stijl kortom: no one size fits all, geen modetrend als je het haar vraagt. 

Al ver voor ze met semi-permanente make-up begon, nu 7 jaar geleden, was browstyling een stiel waar ze als een van de eerste  mee op de markt kwam. 

De grote interesse in alles wat met semi-permanente make-up te maken heeft komt eigenlijk uit haar persoonlijk verhaal. Elke nieuwe trend die er was op het gebied van wenkbrauwen had ze snel opgepikt, want ook Maty is jammer genoeg niet gezegend met volle, donkere wenkbrauwen.

Toen de Powderbrows overwaaide  naar Belgë was ze dan ook meteen gebeten, wat een game changer en die wil ze met iedereen delen: dit zowel als artist, maar ook als lesgever.

Ze is de founder van een zeer natuurlijke en bijna onzichtbare stijl van pigmenteren, een stijl die haar handelsmerk is  geworden en de reden waarom klanten steeds terug komen.

Hoewel ze het meeste bekend staat voor wenkbrauwen, duikt ze steeds dieper in de wereld van zeer natuurlijke semi-permanente make-up en kan je bij haar ook terecht voor lippigmentatie en deepliner. 

Ondertussen blijft Maty zich verder bijscholen op internationaal niveau om haar klanten de beste service aan te bieden en up-to-date te blijven met de laatste technieken. Verder verdiept ze zich in  nieuwe behandelingen  en de steeds ontwikkelende industrie van pigmenten en apparaten. 

De samenwerking met de Damkliniek kon niet uitblijven en zorgt ervoor dat iedereen op een zeer professionele manier ontvangen en opgevolgd wordt. Ook zal je aan haar zijde andere semi-permanente make -up artiestes zien om haar team te versterken.

We hope to see you soon.