Terug naar overzicht

DERMACEUTIC K CEUTIC

Dermaceutic K Ceutic voedt de huid na esthetische behandelingen doordat het de huid verzacht en van essentiële voedingsstoffen voorziet.

De K-ceutic is uitermate geschikt na laser behandelingen, medische/ chemische peelings, botox, fillers en microdermabrasie behandelingen.  Gebruik de K Ceutic van Dermaceutic om ervoor te zorgen dat het resultaat na de behandelingen nog sneller en beter zichtbaar is.

De K-ceutic voor het herstellen en beschermen van de huid. Herstellen, zodat de huid goed geneest en verbetert. En beschermen, tegen schadelijk invloeden van buitenaf zoals zonlicht en (lucht)vervuiling.

Dermaceutic K Ceutic bevat een combinatie van actieve bestanddelen die herstellen, hydrateren, beschermen en verzachten. Ze biedt ook een volledige zonnebescherming. De formule bevordert de ontwikkeling van huid vernieuwing en huid herstel. Het bevat ook verzachtende componenten die essentieel zijn ter bestrijding van ontstekingen.

Gebruik:
Dermaceutic K Ceutic zo vaak als nodig aanbrengen op het gezicht of het behandelde gebied.

Resultaat:
Deze geavanceerde formule zorgt voor een optimale hydratatie van de huid. De hersteltijd na een esthetische behandeling wordt hierdoor gevoelig korter.

PRIJS: 49 euro